Thuis

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited

Bedrijfsprofiel

VDEAR LET op Co., Ltd, is een professionele die OEM/ODM-horlogefabrikant in Shenzhen China in 2008 wordt opgericht, concentreren wij ons op productiehoogte - kwaliteitshorloge, met inbegrip van 316L/304-roestvrij staaloem geval, van Japan of Zwitserse kwarts en mechanische bewegingen, verhard glas/saffierglas. wegens aardige prijzen, betere kwaliteit, professinaloem survice en de goede naverkoopdienst, zijn wij in zakelijke relatie op lange termijn met meer dan 1000 klanten van het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Zweden, de V.S. en andere landen, over de hele wereld geweest en goed horloge voor beroemd horlogemerk vanaf 2011 aangeboden.

 

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Technologieco werd van Shenzhenvdear opgericht in 2008, hebben nu een professioneel ontwerp en opbrengsteam van een kleine horlogefabriek. 

 

Sinds 2014, zouden wij de het horlogetentoonstelling van HONGKONG elk jaar bijwonen, in de tentoonstelling zullen wij meer ontwerp van het nieuwe, manierhorloge aan onze klanten brengen.

 

Het horlogetentoonstelling 2015 van HONGKONG

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited

 

 

Het horlogetentoonstelling 2016 van HONGKONG

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited

Shenzhen Vdear Technology Co., Limited Shenzhen Vdear Technology Co., Limited Shenzhen Vdear Technology Co., Limited Shenzhen Vdear Technology Co., Limited Shenzhen Vdear Technology Co., Limited Shenzhen Vdear Technology Co., Limited
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : VDEAR

Aantal werknemers : 50~70

Jaarlijkse omzet : 400-500

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit het roestvrije staalhorloges van mensen voor verkoop Van goede kwaliteit het roestvrije staalhorloges van mensen voor verkoop Van goede kwaliteit het roestvrije staalhorloges van mensen voor verkoop